Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Webinarok

It’s time to speed up… The time for slow, time-consuming solutions is over.

A rendezvényünk dátuma: 2021.05.27.

„Felgyorsult, versengő világunkban alapvető fontosságú a termékek minél gyorsabb piacra jutása. Egyre nagyobb nyomás nehezedik a vállalatokra, hogy újabb és jobb szoftvereket alkossanak.
A győzelem érdekében semmi nem állhat a gyors piacra bocsátás útjába. Ennek a feszült tempónak köszönhetően a vállalatok gyakran nem fordítottak elegendő figyelmet a biztonsági kérdésekre, majd később rendszeres támadások célpontjaivá váltak.
Ahogy a biztonsági fenyegetések egyre nagyobb figyelmet követeltek maguknak, a vállalatok igénye megnőtt az olyan biztonságtesztelési eszközökre, amelyek támogatják az újabb szoftverek és verziók gyors és gyakori piacra dobását.”

A soron következő üzleti reggelinken a kinyitjuk az ajtót egy olyan megoldásnak, amellyel a Tesztelési fázisban futó alkalmazásaink biztonsági ellenőrzése is DevOps sebességre gyorsulhat. Már nem kell időigényes vizsgálatokat végezni.
Itt az idő, hogy a hagyományos DAST megoldásokat lecseréljük. Ennek a megoldásnak a neve az Interactive application security testing IAST.

Ezúton is szeretnénk Meghívni Önt, hogy csatlakozzon hozzánk a 2021. május 27.-én, 09.00.-kor megrendezésre kerülő, virtuális Checkmarx Üzleti Reggelinkhez, ahol Checkmarx vezető értékesítési mérnöke, Leon Maister és az AKIS Management értékesítési vezető munkatársa, Hevesi Zsolt megmutatja, hogy lehet Devops sebességgel biztonsági kontrol alá vonni a már elkészült alkalmazásainkat úgy, hogy egy AST rendszer részeként az esetleges korábbi Statikus Forráskódelemzés (SAST) ellenőrzések eredményeivel is össze lehessen vetni az eredményeket.

A Virtuális Üzleti Reggelinken résztvevők részére szeretnénk meglepetés ajándékkal kedveskedni és a reggelihez a hozzávalókat a május 21.-ig beérkező regisztráltak részére becsomagolva elküldjük!*

Az Üzleti Reggelink tervezett témája, programja:

 • 9.00-9.10: Bevezetés, rövid bemutatkozás: Hevesi Zsolt, Leon Maister,
 • 9.10-09.45: Mi az Interaktív Application Security Testing? Mi a fő különbség a SAST a DAST és az IAST között? Miért és hogyan működhet együtt az IAST és a SAST? Mi az előnye a közös működésnek?
 • 09.45-09.55: virtuális kávészünet, előzetes Q/A
 • 09.55-10.15: Checkmarx IAST & SAST demó.
 • 10.15-10.25: Q/A, elköszönés

*A határidőig (Május 21.) beérkező regisztráltak részére tudjuk csak az ajándék csomagot futárral elküldeni az Üzleti reggelit megelőző napon.
Kérjük a pontos mobil telefonszámot és címet a regisztrációnál megadni, hogy a kézbesítés megfelelően, időben megtörténhessen.

  * kötelező mezők

  Név *:

  Email *:

  Telefon *:

  Szervezet *:

  Pozíció *:

  Cím, ahova a reggelit előző nap futárral elküldhetjük *:

  Várunk a közös reggelivel egybekötött szakmai találkozóra!

  Author

  zsolt