Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

// Container Security

Qualys Container Security (CS) teljes körű láthatóságot nyújt a konténer gazdagépeknek, bárhol is vannak a globális informatikai környezetben – a helyszínen és a felhőkben. Átfogó topográfiai információkat gyűjt a konténerprojektjeiről.

Fedezzen fel és kövessen nyomon közel valós időben konténerhostokat, buildtől runtime-ig. Kutasson súlyos kockázattal járó sérülékenységek, nem engedélyezett csomagok, elavult vagy tesztverziók után az infrastruktúrájában található rendszerkép fájlokon, fejlesztői gépeken, vagy akár a felhőben és mérje fel ezek hatását. A Qualys konténerbiztonsági megoldása tartalmaz CI/CD eszközökhöz (például Jenkins, stb.) tartozó plugint. A biztonsági előírások betartása értekében védje meg és tegye biztonságossá a futó konténereket.

A Container Sensor támogatja a Linuxon futó Docker -tárolókat, és telepíthető a Kubernetes, a Docker Swarm és más környezetekben is.

Container Security
Container Security