Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

// A világ vezető sérülékenységkezelési megoldásának új generációja

Qualys VMDR®
Teljeskörű sérülékenységmenedzsment,
-észlelés és -kezelés

Fedezze fel, elemezze, rangsorolja, majd szüntesse meg valós időben a kritikus sérülékenységeket a globális hibrid-IT palettáján - mindezt egyetlen termékkel

Azonosítson minden ismert és ismeretlen eszközt a globális hibrid-IT infrastruktúrájában
Azonosítson minden ismert és ismeretlen eszközt a globális hibrid-IT infrastruktúrájában

A teljeskörű biztonsághoz elengedhetetlen tudni, mi is van működésben a globális hibrid-IT környezetben. Észlelje automatikusan az összes ismert és ismeretlen informatikai eszközt, hogy teljeskörű, rendszerezett nyilvántartást készíthessen róluk, ami egyebek mellett olyan információkat is tartalmazhat, mint például a termék életciklusa.

Elemezzen sérülékenységeket és konfigurációs hibákat hatszigmás pontossággal
Elemezzen sérülékenységeket és konfigurációs hibákat hatszigmás pontossággal

Fedezze fel automatikusan a biztonsági réseket és az akár kritikus következményekkel járó konfigurációs hibákat eszközönként, CIS sztenderdek alapján.

Koncentráljon a legégetőbb problémára
Koncentráljon a legégetőbb problémára

Korszerű korrelációs technikák és gépi tanulás segítségével automatikusan priorizálja a legkockázatosabb biztonsági réseket a legfontosabb eszközökön, így szűkítve többezer sérülékenységet néhány száz kritikus fontosságúra.

Vértezze fel eszközeit a legsúlyosabb fenyegetésekkel szemben
Vértezze fel eszközeit a legsúlyosabb fenyegetésekkel szemben

Telepítse a legújabb frissítéseket egyetlen gombnyomással bármekkora környezetben, hogy infrastruktúrájára ne jelentsenek fenyegetést különböző biztonsági rések és külső támadások.

Manapság több csapat, több endpoint vesz részt a munkafolyamatokban, ez nagyban megnehezíti és lelassítja a kulcsfontosságú biztonsági frissítések telepítését.

A hagyományos endpoint-megoldások nem működnek jól együtt, ezáltal integrációs nehézségeket, hamis riasztásokat és késéseket okozhatnak. Így végül az eszközök nem kerülnek azonosításra, a legfontosabbakat tévesen osztályozzák be, a biztonsági rések rangsorolása hibás lesz, és a frissítések nem lesznek teljeskörűen telepítve.

Felfedezés, kiértékelés, észlelés és válasz: mindez egyetlen alkalmazással.

A Qualys Cloud Platform, köszönhetően a hatékony, könnyűsúlyú Cloud Agentjeinek, Virtuális Scannereinek és Hálózatelemzőinek (passzív ellenőrzés) köszönhetően magában hordozza egy eredményes sérülékenységkezelési program négy fő alkotóelemét egy olyan alkalmazásban, amelyet hatékony és kulcsrakész orkesztrációs munkafolyamatok egyesítenek.

VMDR beépített orkesztrációval

A Qualys VMDR® -rel a vállalatok automatikusan felfedezhetnek minden eszközt az infrastruktúrájuk keretein belül, ideértve a hálózaton megjelenő kezeletlen eszközöket, minden hardvert és szoftvert nyilvántarthatnak, valamint csoportosíthatják és megjelölhetik a kulcsfontosságú elemeket. A VMDR folyamatos ellenőrzés alatt tartja ezeket az eszközöket, keresve a legújabb sérülékenységeket, a vizsgálataihoz felhasználva a legnaprakészebb kiberbiztonsági információkat, így rangsorolva a kihasználható biztonsági réseket. Végezetül, a VMDR automatikusan megkeresi a sérülékeny eszköz számára a legújabb biztonsági frissítést, és könnyedén telepíti azt a probléma elhárításának érdekében.

Beépített orkesztráció

Mivel mindezt egyetlen alkalmazásban biztosítja, a VMDR a teljes folyamatot automatizálja, és ezáltal jelentősen lerövidíti a vállalat reakcióidejét az azt érő fenyegetésekre, meggátolva, hogy illetéktelenek használják ki az esetleges biztonsági réseket.

// Főbb előnyök

Miért éri meg a QUALYS-t választani?

Minden a felhőben van
Minden a felhőben van

Nincs szükség ormótlan készülékekre. Minden a felhőben tárolódik, futtatásra készen.

Egyszerű telepítés
Egyszerű telepítés

A telepítés rendkívül egyszerű. A korlátlan mennyiségű virtuális szkenner áll rendelkezésre, így pillanatok alatt megkezdheti az ellenőrzést.

Beépített sérülékenyégkezelés
Beépített sérülékenyégkezelés

A VMDR ugyanazt az ismert sérülékenységkezelési megoldást használja, amelynek Ön mellett már sok más nagyszerű alkalmazás is bizalmat szavazott.

Látványosan csökkenti az időt és a költségeket
Látványosan csökkenti az időt és a költségeket

A vállalatok egyetlen felhőalapú platform használatával jelentős mennyiségű erőforrást és időt tudnak megtakarítani, melyet máskülönben több szoftver, konzol és integráció telepítésére fordítanának.

Automatizált eszközazonosítás és osztályozás
Automatizált eszközazonosítás és osztályozás

A teljeskörű kiberbiztonság eléréséhez elengedhetetlen tudni, mi is van működésben egy globális hibrid-IT infrastruktúrában. A VMDR lehetővé teszi ügyfeleinknek, hogy automatikusan felfedezzék és osztályozzák az ismert és ismeretlen eszközöket, folyamatosan azonosítsák a kezeletlen eszközöket, és a hatékony kezelésük érdekében automatizált munkafolyamatokat hozzanak létre.

Az adatgyűjtést követően ügyfeleink azonnal lekérdezhetik az eszközöket és azok bármilyen attribútumát, hogy jobban beleláthassanak többek között a hardverrel, rendszerkonfigurációval, a telepített alkalmazásokkal, szolgáltatásokkal, és a hálózattal kapcsolatos információkba.

Sérülékenységek és konfigurációs hibák észlelése valós időben
Sérülékenységek és konfigurációs hibák észlelése valós időben

A VMDR lehetővé teszi a felhasználóinak, hogy automatikusan észleljék a sérülékenységeket és a súlyos konfigurációs hibákat eszközökre lebontva, CIS-sztenderdek mentén. A konfigurációs hibák rosszindulatú behatolásokhoz és megfelelőségi hibákhoz vezetnek, és sérülékennyé teszik az eszközöket. A VMDR folyamatosan azonosítja a súlyos sérülékenységeket és konfigurációs hibákat az ágazatban használatos eszközök, operációs rendszerek és alkalmazások széles palettáján.

Automatizált helyreállítási rangsorolás
Automatizált helyreállítási rangsorolás

A VMDR valós idejű fenyegetési információkat és gépi tanulási modelleket használ, automatikusan rangsorolva a legkockázatosabb sérülékenységeket a legfontosabb eszközökön. A talált sérülékenyégeket olyan kategóriákba sorolja, mint Kihasználható (Exploitable), Aktívan Támadott (Actively Attacked), vagy Jelentős Oldalirányú Mozgás (High Lateral Movement), míg a gépi tanulási modellek azokat a sérülékenységeket emelik ki, amelyek a legnagyobb eséllyel válnak komoly kockázati faktorrá. Mindezekre többszintű rangsorolást biztosít.

Frissítések és javítás egyetlen gombnyomással
Frissítések és javítás egyetlen gombnyomással

Miután kockázat szerint rangsorolta a sérülékenységeket, a VMDR gyorsan kezeli a kiiktatandó sérülékenységeket bármekkora infrastruktúrában azáltal, hogy telepíti a legmegfelelőbb hatástalanító frissítést. Továbbá szabályozott, automatizált, ismétlődő feladatok tartják naprakészen a rendszereket, biztosítva a proaktív frissítéskezelést, ami biztonsági és egyéb frissítésekre egyaránt vonatkozik. Ez jelentősen lecsökkenti azoknak a sérülékenységeknek a számát, amelyekkel az üzemeltető csapatnak kell foglalkozni a helyreállítási folyamat során.

Megerősít és megismétel
Megerősít és megismétel

A VMDR végül eljut a sérülékenység-kezelési életciklus végéig, beépített trendelemzéseket, valós idejű, testre szabható irányítópultokat és widgeteket kínálva a felhasználónak. A VMDR árképzése eszközalapú, és mivel nem igényel szoftverfrissítést, látványosan csökkennek a felhasználó költségei.

ESZKÖZKEZELÉS
Eszközfelfedezés Észlelje és tartsa nyilván az összes ismert és ismeretlen eszközt, amely a globális hibrid-IT infrastruktúrájához kapcsolódik – köztük a helyszíni eszközöket és alkalmazásokat, mobileszközöket, végpontokat, felhőket, konténereket, OT-kat és IoT-kat. Tartalmazza a Qualys Passive Scanning Sensor passzív szenzorait.  

 

 
Eszközkészlet

Szerezzen minden IT eszközt lefedő naprakész, valós idejű információkat.

•  Helyszíni eszközkészlet – Észleljen minden eszközt és alkalmazást, amely a hálózatra csatlakozik, beleértve a szervereket, adatbázisokat, munkaállomásokat, routereket, nyomtatókat, és IoT eszközöket.

•  Tanúsítványkészlet – Észleljen és jegyezzen fel minden TLS/SSL és digitális tanúsítványt (belső és külső) bármilyen hitelesítés szolgáltatótól.

•  Felhőkészlet – Ellenőrizze a felhasználókat, instance-eket, hálózatokat, háttértárakat, adatbázisokat és ezek kapcsolatát, hogy állandóan friss erőforrás- és eszközkészlettel rendelkezzen az összes nyilvános felhőplatformon.

•  Konténerkészlet – Fedezzen fel és kövessen nyomon konténerhostokat, buildtől runtime-ig.

•  Mobileszközkészlet – Észleljen és jegyezzen fel minden mobileszközt. Tudjon meg minden információt az eszközről, a felhasználójáról, konfigurációjáról és telepített alkalmazásairól.

 

 

 

 

 
Eszközcsoportosítás és normalizálás Gyűjtsön részletes információkat magukról az eszközökről, a futó szolgáltatásokról, és a telepített szoftverekről. Számolja fel a termék- és forgalmazónevek közötti eltéréseket és csoportosítsa őket termékcsaládok szerint minden eszközön.    
Még több eszközinformáció Szerezzen korszerű, részletes információkat többek között a hardver/szoftver életciklusokról (EOL/EOS), szoftverlicensz-auditokról, és a kereskedelmi és nyílt forráskódú licenszekről.    
CMDB szinkronizálás Szinkronizálja az eszközinformációkat a Qualys és a ServiceNow CMDB között, oda-vissza.    
SÉRÜLÉKENYSÉG-KEZELÉS
Sérülékenység-kezelés Észleljen folyamatosan szoftversérülékenységeket a legátfogóbb aláírás-adatbázis alapján, az eszközfajták legszélesebb skáláján. A Qualys piacvezető a sérülékenység-kezelésben.    
Konfiguráció-értékelés Vizsgálja, jelentse és ellenőrizze a biztonsággal kapcsolatos, konfigurációs hibákból eredő problémákat a Center for Internet Security (CIS) benchmarkjai alapján.    
További értékelési bővítmények •  Tanúsítványértékelés – Észleljen és jegyezzen fel minden TLS/SSL és digitális tanúsítványt (belső és külső burkolat) bármilyen Hitelesítés Szolgáltatótól.

•  Felhőbiztonsági értékelés – Tartsa állandó megfigyelés alatt és értékelje ki a PaaS/IaaS erőforrásait, a konfigurációs hibák és nemszabványos telepítések elkerülése érdekében.

•  Konténerbiztonsági értékelés – Kutasson súlyos kockázattal járó sérülékenységek, nem engedélyezett csomagok, elavult vagy tesztverziók után az infrastruktúrájában található image-eken, és mérje fel ezek hatását. Tartalmaz CI/CD eszközökhöz (például Jenkins, stb.) tartozó plugint.

   

 

 

FENYEGETÉSEK ÉSZLELÉSE ÉS RANGSOROLÁSA
Folyamatos megfigyelés Valós idejű riasztásokat küld hálózati rendellenességekről. Azonosítja a fenyegetéseket és figyeli a váratlan hálózati változásokat, mielőtt azok biztonsági betörésekhez vezetnének.    
Fenyegetések elleni védelem Állapítsa meg, melyik fenyegetések a legkritikusabbak, és priorizálja a biztonsági frissítési folyamatokat. Legyen úrrá az egyre kifinomultabb fenyegetéseken valós idejű fenyegetési információk és gépi tanulás segítségével, és döntse el, minek szenteli először a figyelmét.    
VÁLASZ      
Patch-észlelés      
Frissítéskezelés külsős forgalmazókkal Integrálható a már használatban lévő frissítéstelepítési megoldásaival, mint például az SCCM-mel, és más külsős megoldásokkal, hogy jelentősen csökkentse a frissítések telepítésének idejét.    
Frissítéskezelés a Qualys Cloud Agents szolgáltatással Gyorsítsa fel a frissítések telepítését a Qualys Cloud Agents használatával, a továbbiakban nem függve külsős telepítési megoldásoktól.    
Konténer runtime védelem Védje meg és tegye biztonságossá a futó konténereket, a biztonsági előírások betartása értekében. (Elérhető: Q1 2020 Beta)    
Mobileszköz-kezelés Figyelje meg, kezelje, és tegye biztonságossá távolról a mobileszközöket. (Elérhető: Q2 2020 Beta)    
 QUALYS SZENZOROK SOHA NEM LÁTOTT SKÁLÁZHATÓSÁGGAL    
A VMDR KORLÁTLANUL tartalmazza: Qualys Virtual Passive Scanning Sensors (a felfedezéshez), Qualys Virtual Scanners, Qualys Cloud Agents, Qualys Container Sensors, és Qualys Virtual Cloud Agent Gateway Sensors a sávszélesség optimalizálásához.    

© 2020 Qualys, Inc. Minden jog fenntartva. 1/20